D’on venim

Ja som la nova botiga del carrer de Gurb. Orgullosos de presentar-vos el nou concepte de botiga. Hem volgut pensar en una botiga integral i innovadora on poguem seguir sent referència en la complementació, fitoterapia i medicina natural, alhora que ens convertim en un supermercat de salut aprofundint en la creació de Bioconsum (cooperativa de botigues) per tal de seguir acostant-vos el producte ecològic al millor preu.

Naturalment natural

Treballem amb marques de cosmètica natural, lliures de químics i parafines i respectuoses amb el medi ambient i amb els animals. A Iris trobaràs més de 500 referències de productes per la higiene personal per a totes les edats, i amb una àmplia gamma pels més petits.  També disposem d’una àmplia oferta de productes per la cura facial tant femenina com masculina.

A Iris segur que trobes el que necessites!!!

Fitotaràpia, medicina natural

SEls nostre equip estar format per naturòpates i persones amb amplis coneixements dels tractaments naturals. T’informarem dels diferents productes que tenim a disposició i et recomanarem els productes més adequats en funció del teu malestar (Refredats, insomnis, problemes digestius, etc.). Disposem d’un ampli estoc en productes de fitoteràpia i treballem amb les cases més reconegudes: SOLGAR, SOLARAY, etc.

Productes ecològics

L’alimentació ecològica és un dels pilars bàsics de la nostra filosofia. A la botiga trobaràs una àmplia oferta de productes produïts sense l’ús de pesticides i respectuosos amb el medi ambient i de certificació ecològica. Pastes, cereals, productes de fleca, llegums, pa, farines de diferents tipus (espelta, kamut, fajol, ordi, etc), melmelades, iogurts, etc. A més a més, també tenim un gran assortit de productes sense gluten i sense lactosa, aptes per a totes aquelles persones que pateixen alguna intolerància.
Cuidar l’alimentació és essencial per a mantenir una bona salut!!!

Proximitat

A Iris ens agrada molt treballar amb productors locals i propers, així que sempre prioritzem aquells productes produïts a prop. Cada setmana trobareu a la botiga pa i panets de la fleca de Can Panxeta o les verdures i fruites del Circell (Osona), la Feixa d’en Feliu (Girona), o Biomil (Sant Hilari). I, cada dilluns el vespre i dijous al matí ens arriba la fruita i verdura d’HORTEC, una de les cooperatives de fruita i verdura ecològica més importants de Catalunya. Proximitat i qualitat són els eixos essencials del nostre treball diari.

0